Εφκα Εισφορεσ / ΝΔ: Η κυβέρνηση με «αλχημείες» αλλοιώνει το απόλυτο : Οι εισφορές των νεοεισερχόμενων στην κύρια ασφάλιση (κλάδος .

Οι εισφορές των νεοεισερχόμενων στην κύρια ασφάλιση (κλάδος . Ο ενιαίος φορέας κοινωνικής ασφάλισης λειτουργεί από την 1η ιανουαρίου 2017. Δημοσιεύτηκε την κυριακή 31 μαΐου ο νόμος 4690/2020, ο οποίος προβλέπει το ευεργέτημα της έκπτωσης του 25% για τις εισφορές του απριλίου και μαΐου για . Μετά από συμψηφισμό με τις όποιες οφειλές υπάρχουν, ρυθμισμένες ή μη, θα επιστρέφει ο εφκα τις αχρεωστήτως καταβληθείσες ασφαλιστικές εισφορές. Ο εφκα αποφάνθηκε πως ορισμένες κατηγορίες ασφαλισμένων καλώς ασφαλίζονται στον πρώην ογα (νυν εφκα), πληρώνοντας και τις ανάλογες εισφορές και .

Ασφαλιστικές εισφορές ελεύθερων επαγγελματιών και μισθωτών. ΣτΕ: Î
ΣτΕ: Î"εκαετής η παραγραφή των ασφαλιστικών εισφορών στον ΕΦΚÎ' from www.powergame.gr
Σύμφωνα με τη νέα εγκύκλιο 3/2020 του εφκα παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με το νέο πλαίσιο εισφορών των ελευθέρων επαγγελματιών, αυτοτελώς απασχολούμενων και . Δημοσιεύτηκε την κυριακή 31 μαΐου ο νόμος 4690/2020, ο οποίος προβλέπει το ευεργέτημα της έκπτωσης του 25% για τις εισφορές του απριλίου και μαΐου για . Ο ενιαίος φορέας κοινωνικής ασφάλισης λειτουργεί από την 1η ιανουαρίου 2017. Οι εισφορές των νεοεισερχόμενων στην κύρια ασφάλιση (κλάδος . Ο διαδικτυακός τόπος του εφκα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση . Ασφαλιστικές εισφορές ελεύθερων επαγγελματιών και μισθωτών. Να μην οφείλετε ασφαλιστικές εισφορές υποχρεωτικής ασφάλισης ή σε περίπτωση ύπαρξης οφειλών αυτές να έχουν ρυθμιστεί. Ο εφκα αποφάνθηκε πως ορισμένες κατηγορίες ασφαλισμένων καλώς ασφαλίζονται στον πρώην ογα (νυν εφκα), πληρώνοντας και τις ανάλογες εισφορές και .

Όλα τα τελευταία νέα και οι ειδήσεις.

Όλα τα τελευταία νέα και οι ειδήσεις. Σύμφωνα με τη νέα εγκύκλιο 3/2020 του εφκα παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με το νέο πλαίσιο εισφορών των ελευθέρων επαγγελματιών, αυτοτελώς απασχολούμενων και . Ο εφκα αποφάνθηκε πως ορισμένες κατηγορίες ασφαλισμένων καλώς ασφαλίζονται στον πρώην ογα (νυν εφκα), πληρώνοντας και τις ανάλογες εισφορές και . Οι εισφορές των νεοεισερχόμενων στην κύρια ασφάλιση (κλάδος . Ο ενιαίος φορέας κοινωνικής ασφάλισης λειτουργεί από την 1η ιανουαρίου 2017. Ασφαλιστικές εισφορές ελεύθερων επαγγελματιών και μισθωτών. Δημοσιεύτηκε την κυριακή 31 μαΐου ο νόμος 4690/2020, ο οποίος προβλέπει το ευεργέτημα της έκπτωσης του 25% για τις εισφορές του απριλίου και μαΐου για . Ο διαδικτυακός τόπος του εφκα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση . Μετά από συμψηφισμό με τις όποιες οφειλές υπάρχουν, ρυθμισμένες ή μη, θα επιστρέφει ο εφκα τις αχρεωστήτως καταβληθείσες ασφαλιστικές εισφορές. Να μην οφείλετε ασφαλιστικές εισφορές υποχρεωτικής ασφάλισης ή σε περίπτωση ύπαρξης οφειλών αυτές να έχουν ρυθμιστεί. Είναι αποτέλεσμα της ενοποίησης των προϋπαρχόντων φορέων κοινωνικής ασφάλισης .

Ασφαλιστικές εισφορές ελεύθερων επαγγελματιών και μισθωτών. Ο διαδικτυακός τόπος του εφκα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση . Δημοσιεύτηκε την κυριακή 31 μαΐου ο νόμος 4690/2020, ο οποίος προβλέπει το ευεργέτημα της έκπτωσης του 25% για τις εισφορές του απριλίου και μαΐου για . Ο ενιαίος φορέας κοινωνικής ασφάλισης λειτουργεί από την 1η ιανουαρίου 2017. Είναι αποτέλεσμα της ενοποίησης των προϋπαρχόντων φορέων κοινωνικής ασφάλισης .

Όλα τα τελευταία νέα και οι ειδήσεις. e-ΕΦΚÎ': Παράταση πληρωμών για τις εισφορές Σεπτεμβρίου
e-ΕΦΚÎ': Παράταση πληρωμών για τις εισφορές Σεπτεμβρίου from www.powergame.gr
Μετά από συμψηφισμό με τις όποιες οφειλές υπάρχουν, ρυθμισμένες ή μη, θα επιστρέφει ο εφκα τις αχρεωστήτως καταβληθείσες ασφαλιστικές εισφορές. Ασφαλιστικές εισφορές ελεύθερων επαγγελματιών και μισθωτών. Όλα τα τελευταία νέα και οι ειδήσεις. Ο εφκα αποφάνθηκε πως ορισμένες κατηγορίες ασφαλισμένων καλώς ασφαλίζονται στον πρώην ογα (νυν εφκα), πληρώνοντας και τις ανάλογες εισφορές και . Οι εισφορές των νεοεισερχόμενων στην κύρια ασφάλιση (κλάδος . Δημοσιεύτηκε την κυριακή 31 μαΐου ο νόμος 4690/2020, ο οποίος προβλέπει το ευεργέτημα της έκπτωσης του 25% για τις εισφορές του απριλίου και μαΐου για . Ο ενιαίος φορέας κοινωνικής ασφάλισης λειτουργεί από την 1η ιανουαρίου 2017. Ο διαδικτυακός τόπος του εφκα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση .

Σύμφωνα με τη νέα εγκύκλιο 3/2020 του εφκα παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με το νέο πλαίσιο εισφορών των ελευθέρων επαγγελματιών, αυτοτελώς απασχολούμενων και .

Ο διαδικτυακός τόπος του εφκα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση . Ο εφκα αποφάνθηκε πως ορισμένες κατηγορίες ασφαλισμένων καλώς ασφαλίζονται στον πρώην ογα (νυν εφκα), πληρώνοντας και τις ανάλογες εισφορές και . Μετά από συμψηφισμό με τις όποιες οφειλές υπάρχουν, ρυθμισμένες ή μη, θα επιστρέφει ο εφκα τις αχρεωστήτως καταβληθείσες ασφαλιστικές εισφορές. Ασφαλιστικές εισφορές ελεύθερων επαγγελματιών και μισθωτών. Σύμφωνα με τη νέα εγκύκλιο 3/2020 του εφκα παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με το νέο πλαίσιο εισφορών των ελευθέρων επαγγελματιών, αυτοτελώς απασχολούμενων και . Να μην οφείλετε ασφαλιστικές εισφορές υποχρεωτικής ασφάλισης ή σε περίπτωση ύπαρξης οφειλών αυτές να έχουν ρυθμιστεί. Όλα τα τελευταία νέα και οι ειδήσεις. Είναι αποτέλεσμα της ενοποίησης των προϋπαρχόντων φορέων κοινωνικής ασφάλισης . Οι εισφορές των νεοεισερχόμενων στην κύρια ασφάλιση (κλάδος . Δημοσιεύτηκε την κυριακή 31 μαΐου ο νόμος 4690/2020, ο οποίος προβλέπει το ευεργέτημα της έκπτωσης του 25% για τις εισφορές του απριλίου και μαΐου για . Ο ενιαίος φορέας κοινωνικής ασφάλισης λειτουργεί από την 1η ιανουαρίου 2017.

Ο διαδικτυακός τόπος του εφκα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση . Ο ενιαίος φορέας κοινωνικής ασφάλισης λειτουργεί από την 1η ιανουαρίου 2017. Όλα τα τελευταία νέα και οι ειδήσεις. Μετά από συμψηφισμό με τις όποιες οφειλές υπάρχουν, ρυθμισμένες ή μη, θα επιστρέφει ο εφκα τις αχρεωστήτως καταβληθείσες ασφαλιστικές εισφορές. Ασφαλιστικές εισφορές ελεύθερων επαγγελματιών και μισθωτών.

Όλα τα τελευταία νέα και οι ειδήσεις. ΣτΕ: Î
ΣτΕ: Î"εκαετής η παραγραφή των ασφαλιστικών εισφορών στον ΕΦΚÎ' from www.powergame.gr
Μετά από συμψηφισμό με τις όποιες οφειλές υπάρχουν, ρυθμισμένες ή μη, θα επιστρέφει ο εφκα τις αχρεωστήτως καταβληθείσες ασφαλιστικές εισφορές. Όλα τα τελευταία νέα και οι ειδήσεις. Να μην οφείλετε ασφαλιστικές εισφορές υποχρεωτικής ασφάλισης ή σε περίπτωση ύπαρξης οφειλών αυτές να έχουν ρυθμιστεί. Ασφαλιστικές εισφορές ελεύθερων επαγγελματιών και μισθωτών. Ο εφκα αποφάνθηκε πως ορισμένες κατηγορίες ασφαλισμένων καλώς ασφαλίζονται στον πρώην ογα (νυν εφκα), πληρώνοντας και τις ανάλογες εισφορές και . Ο ενιαίος φορέας κοινωνικής ασφάλισης λειτουργεί από την 1η ιανουαρίου 2017. Σύμφωνα με τη νέα εγκύκλιο 3/2020 του εφκα παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με το νέο πλαίσιο εισφορών των ελευθέρων επαγγελματιών, αυτοτελώς απασχολούμενων και . Οι εισφορές των νεοεισερχόμενων στην κύρια ασφάλιση (κλάδος .

Δημοσιεύτηκε την κυριακή 31 μαΐου ο νόμος 4690/2020, ο οποίος προβλέπει το ευεργέτημα της έκπτωσης του 25% για τις εισφορές του απριλίου και μαΐου για .

Όλα τα τελευταία νέα και οι ειδήσεις. Μετά από συμψηφισμό με τις όποιες οφειλές υπάρχουν, ρυθμισμένες ή μη, θα επιστρέφει ο εφκα τις αχρεωστήτως καταβληθείσες ασφαλιστικές εισφορές. Ασφαλιστικές εισφορές ελεύθερων επαγγελματιών και μισθωτών. Να μην οφείλετε ασφαλιστικές εισφορές υποχρεωτικής ασφάλισης ή σε περίπτωση ύπαρξης οφειλών αυτές να έχουν ρυθμιστεί. Σύμφωνα με τη νέα εγκύκλιο 3/2020 του εφκα παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με το νέο πλαίσιο εισφορών των ελευθέρων επαγγελματιών, αυτοτελώς απασχολούμενων και . Οι εισφορές των νεοεισερχόμενων στην κύρια ασφάλιση (κλάδος . Ο ενιαίος φορέας κοινωνικής ασφάλισης λειτουργεί από την 1η ιανουαρίου 2017. Ο διαδικτυακός τόπος του εφκα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση . Δημοσιεύτηκε την κυριακή 31 μαΐου ο νόμος 4690/2020, ο οποίος προβλέπει το ευεργέτημα της έκπτωσης του 25% για τις εισφορές του απριλίου και μαΐου για . Ο εφκα αποφάνθηκε πως ορισμένες κατηγορίες ασφαλισμένων καλώς ασφαλίζονται στον πρώην ογα (νυν εφκα), πληρώνοντας και τις ανάλογες εισφορές και . Είναι αποτέλεσμα της ενοποίησης των προϋπαρχόντων φορέων κοινωνικής ασφάλισης .

Εφκα Εισφορεσ / ΝÎ": Η κυβέρνηση με «αλχημείες» αλλοιώνει το απόλυτο : Οι εισφορές των νεοεισερχόμενων στην κύρια ασφάλιση (κλάδος .. Ο ενιαίος φορέας κοινωνικής ασφάλισης λειτουργεί από την 1η ιανουαρίου 2017. Όλα τα τελευταία νέα και οι ειδήσεις. Οι εισφορές των νεοεισερχόμενων στην κύρια ασφάλιση (κλάδος . Να μην οφείλετε ασφαλιστικές εισφορές υποχρεωτικής ασφάλισης ή σε περίπτωση ύπαρξης οφειλών αυτές να έχουν ρυθμιστεί. Μετά από συμψηφισμό με τις όποιες οφειλές υπάρχουν, ρυθμισμένες ή μη, θα επιστρέφει ο εφκα τις αχρεωστήτως καταβληθείσες ασφαλιστικές εισφορές.